Fixidée on kodin pikkufixaus- ja -remonttipalvelu Jyväskylän seudulla. Töihin kuuluvat mm. pikkukorjaukset, taulujen kiinnitys, kalusteiden kokoaminen ja asennus, hankinnat ja kuljetus, pikkumaalaukset jne.

Työt voivat olla pieniä ja napakoita, joihin ei yleensä saa tarjouksia tai löydy tekijöitä. Työt toteutetaan yleensä viikonloppuisin. Palveluun kuuluu tarvittaessa myös arkkitehti- ja sisustussuunnittelu,  töiden organisointi ja valvonta. Itse työtä voidaan tehdä yhdessä tilaajan kanssa, se on hauskempaa ja edullista. Hankinnat rautakaupasta voidaan tehdä yhdessä, hypätään pakettiautoon ja mennään.

Fixidéen palvelu sopii erityisesti pikkuprojekteihin, henkilöille, jotka haluavat toteuttaa pieniä muutoksia ja uudistuksia kotona ja mökillä. Fixidée on käytännössä yksi mies, pakettiauto ja ammattityökalut ja -koneet. Mies taas on rakennusmies, puuseppä ja arkkitehti. Tarvittaessa puhutaan suomen lisäksi ruotsia ja englantia, auttavaa ranskaa, saksaa ja inarinsaamea.

Erikoispalvelut

  • Matkustus, lomat

  • Teatteri, kirjallisuus

  • Taide, muotoilu

  • Muoti (naisille)

dresses2.JPG

Ota yhteyttä ja kuvaile tarpeesi

Kuvaile sähköpostissa tai tekstiviestissä fixauksen, pikkuremontin, suunnittelun, organisoinnin tai valvonnan tarpeesi. Sitten tapaamme, ja suunnittelemme yhdessä projektin toteuttamisen. Ja toteutamme sen yhteistyössä.

Fixidéen tiimi on monipuolinen ja luova. Olemme toimineet monella alalla, kuten teollisuudessa, mediassa, teatterissa, taideteollisuudessa, tutkimuksessa, kansainvälisissä suuryrityksissä, rakentamisessa ja turvallisuus- ja matkailualoilla. Yhteensä olemme asuneet 25 vuotta ulkomailla

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon

04.69.04.59.02

Sähköposti:

Puhelin

40100 Jyväskylä

Mattilanniemi

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now